2018-10-17 411 瀏覽
媽媽今日好有興致捉我哋去食放題,佢就搵咗依間係葵芳口啤好好又抵食既餐廳。放題時間主要分佐三個大時段,我地就食八點半後$178😚 生日月份仲有88折~.一入到去就見到充滿英倫風既裝潢,一啲都唔似係食放題🤣 出面fill d熱盤都無再加🤔 野飲種類都幾多~ 仲有啤酒👻.刺身天婦羅炸物壽司我覺得唔錯既正常發揮~ 炸物有炸香蕉🍌幾特別都幾好食😂 最值得一提係個焗蠔幾好食😳 特別係蒜香果隻 無得輸👍🏻 小食方面我嗌佐麻辣豬腸 個麻辣好唔錯 因為個蜆同雞翼尖都無乜味我仲用黎點🤣 個燒粟米好大條 仲要落佐牛油🤤 好味道😁.火鍋方面我地嗌佐壽喜燒湯底,有啲過甜🤣 配料佢比得好重手 所以建議大家唔好嗌太多,最後食到我地勁飽😎 甜品佢都有好多款比大家出去拎 仲有童年回憶既冰棒 可惜太飽😂.總結,係一個居村入面搞放題依個價錢黎計都算咁上下🤔同埋食物種類都算多,不過真係剔少啲好,因為有少少唔跟比例上😂 不過原來有團購架大家可以留意返~

飲品

刺身