餐廳: A Tavola Bar & Grill
資訊:

彷如置身於外國 高性價比Chill餐廳🥂餐廳裝修好靚 好有格調一入去已經俾個Live Band 舞台吸引住🪩適逢weekend真係有live show表演🎤好多食客都會同台上嘅Singer互動氣氛相當好 👏🏻🙌🏻🌟入東涌行完Outlet當然要去搵好嘢食!超肚餓俾小妹揾到間高格調、有live music嘅餐廳🤩🌶️A Tavola Nachos無論飲品同食物都性價比都好高,由期係我最鍾意嘅Nachos!牛肉肉醬味道超濃,配搭酸忌廉、牛油果醬、芝士真係宇宙最強小食🥹(但係份量大到同Main course冇分別)🥗Fresh Bussata With Tomato為咗減低罪惡感,叫咗個沙律中和一下🤣Bussata🧀配蕃茄,下層配新鮮沙律菜加埋黑醋汁食,Freshhhhh👏🏻🍕Pepperoni Pizza最後pizza當然唔少得啦,係廚師即場製作手工Pizza,今次我哋揀咗個thin crust 🧀批邊好脆!勁多芝士,食過停唔到口😋🥂Drinks-Strawberry Smoothie -Somersby
彷如置身於外國 高性價比Chill餐廳🥂
餐廳裝修好靚 好有格調