2022-06-16 41 瀏覽
呢間餐廳幾間分店都去過,係未嚟過The One店,喺TST行完街街過嚟幫襯下先。要留意佢哋下晝4點會落場 柚想蝦你沙律蔬菜|海草|車厘茄|蘋果|柚子|蟹籽|牛油果|甜蝦|柚子汁Amaebi & Pomelo Salad Lettuce|Seaweed|Cheery Tomato|Apple|Grapefruit|Crab|Fillet|Avocado|Amaebi|Grapefruit Juice> 好豐富,有我最鍾意食嘅卜卜脆蟹籽同甜蝦都算幾新鮮,牛油果夠熟軟滑,底部好多沙律菜,仲有爽脆蘋果粒,用柚子汁調味、整體非常清新,係啲柚子肉澀澀地爭咗dd 彩虹卷刺身|牛油果|青瓜|蟹柳Rainbow RollSashimi|Avocado|Cucumber|Crab Fillet > 呢款手卷個賣相顏色夠曬搶fo。吞拿魚、三文魚梅花間竹咁捲法係好靚,刺身味道狀態okay,夾埋牛油果、中間有炸蝦天婦羅就加多重脆嘅口感,傍邊仲灑咗黑白芝麻更為香口古今日式煎餃▪︎Pan Fried Dumplings > 之前喺另一分店食過,個人覺得尖咀店嘅餃子煎得較香脆好正,大隻多餡肉汁豐

蔬菜|海草|車厘茄|蘋果|柚子|蟹籽|牛油果|甜蝦|柚子汁

Amaebi & Pomelo Salad

刺身|牛油果|青瓜|蟹柳

Rainbow Roll

古今日式煎餃▪︎Pan Fried Dumplings

> 之前喺另一分店食過,個人覺得尖咀店嘅餃子煎得較香脆好正,大隻多餡肉汁豐富,點埋個醬油真係幾好食

古今日式煎餃
古今日式煎餃