2022-10-25 190 瀏覽
Weekend book 咗位去到都接近滿座。其實 flames我之前係鰂魚涌食過,覺得唔錯,性價比幾高所以決定食吓呢間分店。觀塘分店有室內同室外,室內多數係矮櫈,而且好迫,感覺唔太舒適。室外就好啲啲,所以天氣唔熱可以考慮坐室外。蟹肉份量ok,調味唔錯,蕃茄味唔係好重,整體可以算係好食賣相都算係咁,點知一切落去….😨😨 靭到嚇死人… 我都已經算係接受到生啲所以叫三成,如果大多數人會叫嗰啲五成或者七成… 真係唔敢想像… 薯蓉都算滑嘅,不過你嘅主角咁樣再好食都冇用啦本身我想加薯條,點知佢話賣晒 (七點幾就冇薯條,我覺得有啲誇張… 令我覺得係餐廳準備不足多過真係咁受歡迎)所以我叫咗燒粟米,咁都係正常啦,冇乜特別。整體嚟講,我覺得可以話係非常失望,如果你問我會唔會俾多次機會佢,我諗都真係未必會😅😅 當然其他分店我都係試吓嘅,不過呢間我就唔會再返嚟🤦🏻‍♂️

蟹肉巴馬臣芝士脆脆蕃茄忌廉汁通粉

蟹肉份量ok,調味唔錯,蕃茄味唔係好重,整體可以算係好食

12安土美國安格斯西冷扒配忌廉薯蓉

蟹肉巴馬臣芝士脆脆蕃茄忌廉汁通粉