住喺旺角最不乏各式各樣嘅美食,而呢間韓國餐廳更係廣為人知,我梗係要嚟試一試,解下思韓之情呀☺️豚王生菜包 $98豚肉要自己用剪刀剪,可以剪自己想食嘅size 豚肉係半肥瘦,而且醃得好入味,表面有厚厚嘅醬汁!仲可以夾埋生菜同配料(生蒜片、辣椒、包肉醬同埋泡菜)一齊食,比起就咁食燒豚肉,我都係鐘意呢種韓式食法,冇咁易食膩之餘,又好似食得健康啲XDD芝士拉絲卷 $78韓國菜入面,我最鐘意就食紫菜包飯,見到Menu有,梗係要點嚟食下😋呢款紫菜包飯嘅表面鋪咗一層芝士,餡料有青瓜、火腿、蛋同埋紅蘿蔔🙆🏻‍♀️芝士配上紫菜包飯都好夾,因為唔係用重口味嘅芝士,兩者配搭得剛剛好😋士多啤梨泡沫 $58奶昔堆到又高又滿,味道似係士多啤梨味嘅乳酪,唔會太甜,又可以解咗醬燒豚肉嘅油膩感同滿口嘅生蒜味😆

豚王生菜包 $98
豚肉要自己用剪刀剪,可以剪自己想食嘅size
豚王生菜包

芝士拉絲卷 $78