2019-09-30 513 瀏覽
• Avocado, Chorizo & Poached Eggs🥑•💵Price: $118🍴Food: 3/5💓-Weekend岀去食野想chill下嘆下咖啡既時候,最岩就係配個all day breakfast 🍳 呢度環境幾好,係上環既一啲巷仔度,遠離鬧市。All-Day breakfast既選擇都算多,有大概十零款到,由最常見既Egg Benedict到各款各樣既french toast都有!我揀既呢個就有我最愛既牛油果,早餐一定要有既poached egg同埋岩哂無辣不歡既我而設既辣蕃茄蓉同西班牙肉腸🌶成個配搭都好唔錯,差在我有少少嫌塊toast太少,最後唔夠夾埋啲配料食🤭
💵Price: $118
🍴Food: 3/5💓