2024-04-24 67 瀏覽
🦐柚子蝦沙律 $忘記了泰式沙律汁酸酸甜甜好開胃,帶點微辣,柚子帶甜味,不會苦澀。鋪喺面頭嘅炸乾葱同花生很香口很惹味,沙律有兩隻蝦,都新鮮彈牙。🦀招牌泰式咖喱炒蟹 $368唔辣的黃咖喱炒蟹,啱晒唔食辣嘅我😬肉蟹都好大隻,蟹肉亦都鮮甜飽滿。咖喱汁好啱同蒜茸包一齊食!🐔泰式燒雞翼 $68雞翼燒到外皮好香脆,唔會燒到乾爭爭,雞翼仲帶點肉汁添👍🏻調味都恰到好處,唔會太鹹。🌶️泰式冬陰功 S $78夠辣,夠酸,但冇乜椰香味🤔唔食得辣嘅我只可以飲到幾啖。入面有三四隻蝦,有啲秀珍菇。🐟泰式燒烏頭 $158正常的烏頭,唔腥,唔會燒到好乾。🥭芒果糯米飯 $88芒果夠甜,糯米飯軟熟。糯米飯本身已經帶點椰香味,應該加左椰汁同少少鹽去煮,就咁食已經幾好食🥹再加埋淋係面嘅香甜嘅椰漿,好味道!🧄蒜茸包 $2x夠脆,個包都切得幾厚。🫓薄餅 $30煎得唔夠耐,所以唔夠香口🤔都係蒜茸包正啲🌴椰青 $忘記了夠凍夠清甜,都幾大個👍🏻👍🏻

🦐柚子蝦沙律 $忘記了

🦀招牌泰式咖喱炒蟹 $368

🐔泰式燒雞翼 $68

🌶️泰式冬陰功 S $78

🐟泰式燒烏頭 $158
正常的烏頭,唔腥,唔會燒到好乾。

🥭芒果糯米飯 $88

🧄蒜茸包 $2x
夠脆,個包都切得幾厚。

🫓薄餅 $30
煎得唔夠耐,所以唔夠香口🤔都係蒜茸包正啲

🌴椰青 $忘記了
夠凍夠清甜,都幾大個👍🏻👍🏻