用餐時間(4.53pm tea)follow@wojengyea/@wo!正嘢 for more food info🐒 支持我哋發掘更多美食 😋剪頭髮加Cafe有冇得做?睇落似少林功夫加踢波⚽️,點知又得得哋喎 🉐.食物 🥞🧇 用Cinnamon煮甜品好難輸,叫咗個肉桂蘋果窩夫配雪糕,蘋果係煮到淋身入哂味果隻,肉桂味好香,香得嚟晤會太甜。窩夫外脆內軟,加埋蘋果同溶溶地嘅雲呢拿雪糕,一啖擺落口,多重口感,乾濕軟硬冰火幾重天,一個字,妙!另外個花生醬煉奶窩夫配雪糕,🥜只係個醬晤同,食落又另一種感受,似peanut butter jam sandwich,個味似早餐多過甜品🍮,個人較鍾意前者。加上一塊比利時Lotus Biscoff焦糖餅乾(帶有少少肉桂味),完全係畫龍點睛。🐲.食食吓,邪惡之最都嚟埋,雙重朱古力榛子焦糖香蕉雪糕貝果🥯。本身個Bagel都係朱古力味,每嚿香蕉面都用焦糖燒過,加上朱古力煉奶醬,幸福感覺爆燈!.咖啡 ☕️ 咖啡師2023年攞過獎,有少少期待杯熱latte,覺得正常發揮,都幾好飲,但唔會話特別深刻或者特登想再返去飲嗰隻。.餐廳氛圍勁低B會諗啲嘢食上面有頭髮或者成件事唔衛
用餐時間(4.53pm tea)

肉桂蘋果窩夫配雪糕
花生醬煉奶窩夫配雪

食物 🥞🧇
雙重朱古力榛子焦糖香蕉雪糕貝果

咖啡 ☕️

餐廳氛圍
勁低B會諗啲嘢食上面有頭髮或者成件事唔衛生,佢又幾乾淨,前鋪係咖啡店,後邊先至係hair salon 💆🏻‍♂️ 💇🏻‍♀️等緊剪頭髮果個可以坐喺度嘆住杯咖啡等,咁嘅Business model幾聰明。💡
2023-11-15
肉桂蘋果窩夫配雪糕