2020-06-27 265 瀏覽
眼利嘅一見到隻鹿 就一定知我食邊間🦌未正式開之前 就見到佢地自己畫畫 design間鋪 真係好靚🎨呢到嘅布丁燒有好多隻味可以揀 仲要係低糖添‼️有啲味係獨創架✨周不時都會有其間限定款🤤同埋布丁燒每日都會新鮮整 夠晒誠意✨.抹茶布丁燒(低糖)🍵 $38第一次食布丁燒 估唔到係咁 好 食‼️真係有好幸福嘅感覺💓抺茶款比較特別😎其他款都係用原味輕芝士蛋糕 不過啲款就用咗抹茶味😋加埋抺茶味嘅布甸 食落茶味真係超香濃😍呢到仲要用左100%日本小山園抺茶粉🥰抺茶控一定鐘意🤤最鐘意就係布丁嗰層 真係好似食緊燉蛋咁滑溜😚但係佢真係太細舊 每一啖都好唔捨得食😫.唯一敗筆就係焦糖醬落得太多😳少糖款都搞到變左偏甜😭雖然店員幫我哋反轉佢嘅時候 已經倒走左啲 但係最底層嘅芝士蛋糕都索到淋晒🥺cover左啲抺茶味 仲要影響左個口感 好濕☹️
呦呦鹿鳴布丁燒

抹茶布丁燒(低糖)🍵 $38