2021-02-23 188 瀏覽
今次係我第二次食呢間,而上一次係食另一分店。上一次叫左個牛扒🥩平靚正非常合我口味,一直都好想再食呢間,不過位置上唔太順路一直都冇機會,今次出開大角咀就即時諗起呢間要再黎食!第一次黎呢間分店,環境舒服乾淨。menu全部都係好岩我口味好吸引既野食。menu同另一分店好似唔同~因為想再食返上次個扒,係a同b餐之中㨂左all day breakfast今次抱住很大期望黎食都冇令我失望,唔只牛扒,盤中所有野食都好好味我自問對野食既要求唔係好高,基本上只要新鮮都唔會太差,但出街經常食到既野食都係好普通而唔係好食,可能呢間特別岩我口味~普普通通食一餐唔想打太多字講得咁誇張,如果未試過又出開呢頭建議一試

menu同另一分店好似唔同~

All  day  breakfast
2021-02-23