平日想食韓國野又想要性價比高 韓閣係最好嘅選擇🙌🏻• 韓閣雜錦蛋卷依個係我嘅最最最最愛🧡一定要第一個講!蛋卷個面鋪咗蟹籽同厚厚嘅芝士🧀一夾起就拉絲🤩芝士下層有泡菜 再下層就係蛋卷🍳只能說[超厚]!蛋味好香 蛋仲卷住蟹柳等等配料一個人真係可以自己食哂🤭· 甜辣味炸雞 半份炸雞有得揀雞件定雞翼 想要啖啖肉一定係要雞件😎半份個份量一啲都唔少 大癲😂成4-5舊大雞件+1個雞鎚 4個女仔1人1件就啱了件雞嘅外殼脆卜卜 甜辣醬原來都有啲料😗少少辣 雞肉都滑 真係好抵🤭· 牛肉石鍋飯石鍋飯嘅重點一定係要夠熱 整飯焦😚呢到嘅石鍋上枱已經聽到喳喳聲 個面鋪啲材料鋪得好整齊 有蘿蔔絲、芽葉、翠玉瓜、牛肉、仲有唔少得嘅雞蛋等佢熱一陣就加醬汁撈😎飯焦大大舊脆卜卜· 韓國魚糕片炒椰菜$48但比我想像中大份好多🤭仲要好多片魚糕片 正!椰菜同翠玉瓜都爽口 雖然係炒菜但唔會好油環境
平日想食韓國野又想要性價比高 韓閣係最好嘅選擇🙌🏻

• 韓閣雜錦蛋卷
依個係我嘅最最最最愛🧡一定要第一個講!
蛋卷個面鋪咗蟹籽同厚厚嘅芝士🧀一夾起就拉絲🤩
一個人真係可以自己食哂🤭
韓閣雜錦蛋卷

· 甜辣味炸雞 半份
炸雞有得揀雞件定雞翼 想要啖啖肉一定係要雞件😎
甜辣味炸雞(半份)

· 牛肉石鍋飯
石鍋飯嘅重點一定係要夠熱 整飯焦😚
呢到嘅石鍋上枱已經聽到喳喳聲
等佢熱一陣就加醬汁撈😎飯焦大大舊脆卜卜

牛肉石鍋飯

· 韓國魚糕片炒椰菜
韓國魚糕片炒椰菜

韓閣雜錦蛋卷
甜辣味炸雞(半份)
牛肉石鍋飯
韓國魚糕片炒椰菜