2019-02-11 672 瀏覽
今日黎大埔一日遊,特意黎依間食burger既小店。佢位置吾近市中心,要行過去大埔安慈路八號花園先會見到依間小店。當日係公眾假期,我去到既時候,門口已經有幾group人等緊,不過店舖比較細同窄,坐位都比較迫,所以我都等左大約20分鐘先入坐。如果趕時間的話就吾建議繁忙時段黎食喇。入到去,店員會比個menu你,不過我係等既時候已經諗好,咁就可以慳返時間即刻落單。依度嘅漢堡包有十幾款可以揀,我揀左大啡菇芝士牛肉漢堡($65), 漢堡非常大份同足料,配菜都好多,分別有沙津菜、蕃茄、洋蔥等,多層口感好豐富,漢堡中間夾左一塊大啡菇,咬落好juice仲一d都吾乾,塊牛肉扒都好嫩口,每層之間既芝士醬亦好惹味,整體個麵包好鬆脆。如果嫌淨係食漢堡太dry,仲可以加$20轉薯條加飲品套餐添!
大啡菇芝士牛肉漢堡

2018-10-01