又一間隱世漢堡店,係旺區不單止仲要性價比非常高-凱撒雞扒堡 $35 (+$15 套餐 飲品&薯條)雞扒煎得夠香,雞肉夠嫩滑,不過略嫌調味方面有少少過鹹,加埋凱撒沙津醬同生菜,成個包fresh得黎又唔會太膩。薯條即叫即炸,每一條薯條都有薯仔肉,唔會有空心既情況出現,味道係普通既鹽味,加埋茄汁好正。順帶一提,套餐除左薯條之外,仲可以揀薯格、蕃薯條、沙律或者炸燒賣。-香辣煙肉蘑菇芝士牛堡 $47(+$15 套餐 飲品&薯格)正因為漢堡有咁多種材料,口感非常豐富,漢堡排肉汁豐富 好juicy,煙肉煎到脆卜卜,加埋秘製辣醬非常之惹味!蘑菇味道唔算好重,單純增加番漢堡既層次感,連我唔太鐘意蘑菇既都入到口。薯格亦都係即叫即炸,本身已經經過調味,唔需要點茄汁都已經好正-依間漢堡既質素比得上80-100蚊價位既漢堡專門店,價錢亦唔會太貴,鐘意食薯條漢堡既兄弟可以試下👍🏻
又一間隱世漢堡店,係旺區不單止仲要性價比非常高
凱撒雞扒堡 $35 (+$15 套餐 飲品&薯條)
凱撒雞扒堡
香辣煙肉蘑菇芝士牛堡 $47(+$15 套餐 飲品&薯格)
香辣煙肉蘑菇芝士牛堡
香辣煙肉蘑菇芝士牛堡