依間係呢排都幾流行嘅打卡餐廳🤣 有唔同款嘅菜式~ 啱哂食辣同唔辣嘅朋友仔☺ 平日夜晚7點幾已經排曬長龍等入座,好在出面有啲高枱位可以坐,唔介意對住街食嘢嘅朋友就唔洗排隊喇^^ 不過眼見入面都多位嘅,我估就算等大概半個鐘應該都ok(?)😗😗 order形式就係先俾錢後上菜~ 速度都快嘅,起碼唔會餓親喇🤪——————————————————🌶🍝香辣鮮茄汁墨魚腸意粉 $108個汁比我想像中辣,食食吓會流汗好刺激😂😂 好少見有墨魚腸食,口感好得意😝 既彈牙又有墨魚香味🥰 意粉份量都幾多😍 配菜有菇、洋蔥,個人認為性價比都高🥳 前提係要你食得辣😎-🦞🌮龍蝦蟹肉包 $168龍蝦同蟹肉都係凍嘅haha 個包係暖暖地,不過幾鬆軟,入面脆得嚟仲有啲蒜蓉牛油味,估唔到mix一齊食又好fresh喎😘 配菜有沙律同粗薯條;龍蝦同蟹肉都好新鮮👍🏻 會encore之選🤤-🍳🥞原味梳乎厘 $88普普通通,無咩特別啦,就咁食唔加cream/焦糖其實都好夠味😂-🍹火龍果四季春沙冰 $42呢個大失望,無咩火龍果味之餘仲要好快就溶哂!!🥵 唔會再叫啦🤔-🍵大吉嶺高山純茶 $28我叫嘅係熱茶,但原來熱都可以揀少甜🤨 加咗糖可
——————————————————
🌶🍝香辣鮮茄汁墨魚腸意粉 $108
🦞🌮龍蝦蟹肉包 $168
🍳🥞原味梳乎厘 $88
🍹火龍果四季春沙冰 $42
🍵大吉嶺高山純茶 $28
我叫嘅係熱茶,但原來熱都可以揀少甜🤨 加咗糖可能無咁苦? 不過個味就唔夠純正喇,呢個價錢,好大杯😆 下次會叫返正常🤓
——————————————————
❌不設加一服務費
🕰星期一至日 12:00 - 23:00
🔄Encore 指數 8/10 (多款選擇,味道好)
龍蝦蟹肉包
2019-07-10