2023-02-19 651 瀏覽
之前有朋友介紹尼間,禁岩有機會試下啦😆我地叫左一個3-4人餐(一個大批+一份主食同小食),再加兩份小食。▫️千島熱情餡料同千島醬覺得有啲少,仲有切批切得唔好,需要自己再切幾刀。揀左厚批,但都鬆軟既。下次揀薄批可能會好啲。▫️香草烤雞焗飯成個焗飯味道偏淡,醬汁同雞肉都無味😆▫️炸雞炸皮薄既但唔脆,好冧好油😌不過雞都juicy既▫️脆薯王有啲油。美中不足係無俾茄汁。▫️吉列炸蝦卷算係今次最好食既炸物啦😆不過蝦細隻咗啲。 👐🏻有朋友話薄批幾好食既,可能會俾多次機會啦🤔撇除呢樣嘢,真係唔會再食囉😌一分錢 一分貨😆食尼間既話,對食物要求就唔可以高啦。送餐速度快👍🏿我地大概6:15落單,客服話要等60-90分鐘。不過未到7點就送到啦。仲有係備餐具方面要改善下拉,4人餐只提供3份餐具(其中一個用手食嗎?🌝)
▫️千島熱情
▫️香草烤雞焗飯
成個焗飯味道偏淡,醬汁同雞肉都無味😆
▫️炸雞
炸皮薄既但唔脆,好冧好油😌不過雞都juicy既
▫️脆薯王
有啲油。美中不足係無俾茄汁。
▫️吉列炸蝦卷
算係今次最好食既炸物啦😆不過蝦細隻咗啲。