2022-03-28 741 瀏覽
𝘄𝗮𝘀 𝘁𝗼𝗼 𝗹𝗮𝘇𝘆 𝘁𝗼 𝗰𝗼𝗼𝗸 𝗹𝗮𝘀𝘁 𝘀𝗮𝘁𝘂𝗿𝗱𝗮𝘆 𝘀𝗼 𝗶 𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿𝗲𝗱 𝗱𝗼𝗻𝗯𝘂𝗿𝗶 𝗮𝗻𝗱 𝘀𝗮𝘀𝗵𝗶𝗺𝗶 𝗳𝗿𝗼𝗺 @dondonyahk 🍱 𝘁𝗵𝗲𝘆 𝗮𝗿𝗲 𝗼𝗳𝗳𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝟭𝟬% 𝗼𝗳𝗳 𝗮𝗻𝗱 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗱𝗲𝗮𝗹𝘀 𝗼𝗻 𝗱𝗲𝗹𝗶𝘃𝗲𝗿𝗼𝗼 𝘀𝗼 𝘄𝗵𝘆 𝗻𝗼𝘁!😝.呢排懶咗,自然多咗外賣,襯住網上外賣平台仲有一蚊offer即刻join咗會員,依加喺網上外賣平台order @dondonyahk 仲有九折優惠,叫咗期間限定嘅特大赤海蝦貝柱丼,赤海蝦肉質肥美鮮甜,配貝柱三文魚子加埋柚子皮更鮮味,做緊優惠價單點只係$48嘅唐揚雞親子丼一向都係我嘅首選,跟餐配埋特上刺身同水果茶,兩個人都係$250搞掂😆