2021-09-09 227 瀏覽
呢間餐廳一早已經bookmark左好耐要過黎食 見佢既午餐又平又正又抵食 一定要黎試下 晚餐仲正 有得仼食燒海鮮 今次咁岩去開附近買野 就試下佢個lunch先 下次先再黎食晚餐 餐廳同地鐵站既距離都好遠下 要行十至十五分鐘先到 出Mtr開源道出口 一路直行 見到鴻圖道轉左 再直行到尾再過馬路就見到 餐廳都好大 座位好闊落 今次可能係食lunch時間 啲卡位已經坐滿晒 得返中間啲枱 不過都好大張枱 坐落好舒服 我地兩個人都係揀左食扒 澳洲肉眼扒配燒蒜汁 仲會有埋薯條 肉眼扒賣相唔錯 幾大塊 切落都好易切 食落好淋身 唔會太多筋位 基本上成塊都食得 味道唔錯 薯條係粗薯條 食落熱辣辣脆卜卜好好味 另外每個餐仲會跟返一杯咖啡或者茶出面既自助沙律吧都有幾多野食 有沙律菜同埋好多配料醬汁俾你自己撈 有餐湯 有蒜蓉包 呢個蒜蓉包係必食 食落仲係脆身既 好香好重香草蒜蓉味 真係好好食 仲有啲水果甜品雪糕 有紅酒白酒仼飲整體黎講 環境唔錯 好大好舒服 食物多選擇 仲幾高質 價錢又平 下次會黎試下晚餐 值得一試

必食蒜蓉包
肉眼扒