餐廳: 泰贊- 創意泰餐廳
資訊:

2024-03-08 133 瀏覽
好耐之前食過佢嘅金邊粉,唔好食。見佢屹立多年。諗住俾多之機會佢。凍凍地諗住食啲熱野,叫左個冬陰功海鮮麵$109,同蟹肉蛋餅$98冬陰公海鮮麵估唔到個面底係福麵,真有創意!海鮮不新鮮,隻蝦啲肉就快霉,似係存放/解凍不當所致,不過有挑蝦腸嘅。蟹肉蛋餅屋企都整到,就咁用蛋槳剪好個蛋餅,再加幾粒蟹肉同蔥。查返紀錄,佢係一個叫景樂集團https://www.kingparrot.com/restaurants.php?id=33&lang=tc旗下的餐廳。其他未食過就唔知,不過唔知點解呢2間(家傳戶曉都係佢哋)可以屹立大埔多年。如果話佢收我$40-50,我覺得合理。希望如果佢地有管理層睇到,可以改善下。(如果你地係有心)冇人想返深圳消費, 再係咁香港就不斷退步。

冬陰公海鮮麵
估唔到個面底係福麵,真有創意

蟹肉蛋餅
屋企都整到,就咁用蛋槳剪好個蛋餅,再加幾粒蟹肉同蔥。

如果話佢收我$40-50,我覺得合理。
希望如果佢地有管理層睇到,可以改善下。(如果你地係有心)

冇人想返深圳消費, 再係咁香港就不斷退步。

2024-03-07