見好多好評, 平時經過都見好多人食, 所以對此餐廳好大期望。 點知失望更大叫左一個沙律,兩個主菜, 1杯啤酒。 先上三文魚沙律, 同老婆都覺得幾好, 所以對黎緊兩首主菜好期待, 點知惡夢黎啦~老婆的龍蝦扁意粉賣相唔錯, 但係果半邊龍蝦細唔在話下, 仲要點調味料味, 同其餘果兩隻蝦一樣一d鮮味都無 係得個意粉煮得ok…老婆碟意粉食到一半,我碟炭烤M5和牛都仲未到, 所以催下單, waitress 覆我話部POS機壞左出唔到單俾廚房, 所以即刻做俾我。 等多十分鐘就上檯, 一上檯就知懶野。 塊牛一d熱氣都無,要5成熟唔代表唔熱丫? 分明解凍不足… 之後用刀一切, 一片牛竟然切都難切開, 一開二後放落口, 韌過橡膠 試左幾片都係咁…牙較都緊埋。 越食越嬲,食多兩片就放棄左,叫埋單走人, 順便投訴下。 點知個便服掃把級男人聽完我話碟牛韌到食唔到, 完全無入耳, 就咁行走去單, 拎埋張單俾我簽時都完全無望過我食剩碟牛。 更加嬲到爆老婆問我咪唔夠飽囉…點會丫~成肚氣咩都飽曬啦~ 我覺得作為一間小店, 更加應該要留意每檯客的feedback和食客的溝通, 了解自己的出品。 盲目經營, 只會迎來沒路。

係得個意粉煮得ok…

老婆問我咪唔夠飽囉…點會丫~成肚氣咩都飽曬啦~
BTW, 因為係廚房係玻璃間隔, 睇到有兩個廚師拉低口罩邊講野邊煮野。
2020-05-10