地方寬闊~連menu 都特別有心思😌係布版既樣式👍🤩夢王。卡邦尼意粉(HK$108): 相對少cream 既卡邦尼, 配上18度色既夢王~撈混搭上本身輕微酒香~都唔會漏!!All day breakfast (HK$128): 基本配搭~ 值得一提係個菇好juicy~加埋芝士~ 幾香口😋 佢個包如果配埋法式醋應該更加分🤟🤟Cappuncino: 同媽媽一人一杯cappuncino~ 店主用心拉左隻飛馬~ 好靚😌小插曲🎵本身叫左昭和布丁可以打下卡, 但廚師同我講我order 既係最後一個, 又意外裂左🥲~ 所以轉左一個相對份量既croffle比我😌(因為同媽媽見到隔離枱個個係勁大份🤦‍♀️,兩層高🥸)~而croffle 焗得好鬆脆👍仲有焗香蕉😌成件事健康得黎又邪惡😂😆
地方寬闊~連menu 都特別有心思😌係布版既樣式👍🤩

夢王卡邦尼