2024-05-16 17 瀏覽
這間餐廳在去年找食評時發現,   位置真的不顯眼,  平時泊好車在商場內係不會見,  這間餐廳需要搭電梯上平台才會見, 所以一直都無試過.我多是在閒日去這間餐廳 閒時就更清靜, 舒服.   而假期都吃過兩次.這間餐廳勝在有一個OPEN AREA, 可以帶埋自己小寵物一起到店食午餐/BUNCH,   餐廳門外遇有一小片大草地, 我見有好多人會把小狗放在這裏跑跑服務方面:  閒日當然優越,    假期都唔太差. 但一定無閒日咁好如果想假期到店, 一係唔好在食飯時間去, 如想呢D時間, 最好係訂定位.   科學園其實係一個幾好的吃飯地方, 因為方便泊車, 而且又相對少人 . 空氣也不錯,  周邊地方也很舒服.好喇, 講番呢間餐廳,   食物基本上. 大部份都係 中上質數,    我既小朋友什麼喜歡吃他們的意粉.   尤其是黑松露 及卡邦尼呢兩款, 每次都會至少叫每樣兩碟.   扒類. 唔差. 但未係最好.  BURGER, 我覺個包唔夠軟熟 , 可能都係交嚟既包, 如果能配倒手工包會更好.   他們的沙律很好食, 個汁調配得很好.   甜品也做得出色每次我都會點他們的咖啡 - DIRTY +
他們的沙律很好食, 個汁調配得很好.   甜品也做得出色
每次我都會點他們的咖啡 - DIRTY + CAPPACINNO,  好味道
整體係一間唔錯既西餐廳. 價錢也合理.
2024-05-15