2019-02-08 197 瀏覽
簡直係呃人,差到不得了,建議唔好幫襯,門口大大隻字寫住,落單超過15分鐘送餐免費,但店員告知落單係以佢哋店員電腦入單計,唔係以你同店員交單嘅時間計,因今天有四張枱差不多時間一齊交單給店員,30分鐘後4張枱都未有一樣嘢食到,就有人問店員,當時店員才入電腦,再問及是否免費,經理才回覆是以店員落單計,唔係以客人比單店員計,又話今日個電腦出現咗問題,可能因此遲咗,該客人就再問,噉係你公司及店員問題,我半個鐘前已落單,即係明呃人啦,仲要我叫咗個刺身飯,嚟到係硬生生嘅,點食,都預咗呢個價錢唔會係好好,但無諗過係咁差,差到連飯都無乜食,雖然佢係較平,但一啲都唔值呢個價錢,後來先知原來都係爭鮮同一條Line,唔同名,但爭鮮好食好多,服務都好好多
2019-02-08