👋🏻巴掌蠔😆你食過未!!!同為食嘅朋友相聚發現嘅一家韓式料理😋 仲有烤肉肉食~ 我哋嗌咗個2人餐,有得揀哂前菜、小食、主食咁,餐set嗌咗真露焗蜆、炸餃拼盤同菜包五花腩🍖,主食就溫泉蛋虎蝦芝士湯烏冬。跟餐有嘢飲包埋就自選咗韓國罐裝桃味汽水。另外嗌咗燒蒜蓉巨蠔😋睇吓佢有幾巨😂 蠔有買一送一 先$88都好抵。 蒜蓉巨蠔一落枱勁香,熱辣辣!重蒜嘅人士一定會鍾意~ Size有我一隻手咁巨架(我隻手係男仔Size嚟😂很大一隻 比起正常女仔手大架吓)燒到岩岩好有蠔味都Juicy🤤係正嘅~ 真露焗蜆夠酒香,蜆都唔算細隻仲有粉絲墊底吸哂啲味好正😌另外個五花腩係有個爐有明火興住咁架🤩除咗食打卡出嚟都幾好睇。肉肉唔會好乾好硬有埋✂️同夾比你自已剪肉大舊細舊自己話事,跟埋芥末醬 ,醬汁 、洋蔥塊 同蒜片 ,菜都有好多塊包埋五花腩肉同蒜片加埋少少醬汁一齊食好好味又唔會有油膩感😋😋 2個食到好滿足好飽飽🤰🏼🤰🏼

韓川燒巨蠔
韓川菜包五花腩