今日有兩個好姐姐嚷著要幫我慶祝生日☺️真係好開心啊可以見到呢兩個好似親家姐咁兩個朋友❤️吃貨朋友提議試食過好食嘅Burgeroom!其實一直都on-the-list 但一直都未真係去試~~ 今次正好可以試下究竟有咩咁勁令到佢年年都拎openrice獎!😍.兩位早早就到 等我呢個OT的人😢萬分不好意思 所以坐低我地即刻快快下單!👉🏿👈🏿😋我地決定全部burger都可以share 咁就可以試哂咁多款~~😍😍.首先上檯嘅係兩款sides~聽姐姐講係必嗌呢!芝士旋風薯條 ($50)每次麥當當新年出呢款旋風薯條我就會瘋狂買黎食 呢度炸得更加香脆!但入口感覺毫不油膩😳加上芝士醬好香 好在食落唔heavy! 又多左重惹味😋.牛油果醬芝士薯條 ($50)用左粗粗嘅薯條 肥嘟嘟再點上超好味嘅牛油果蓉陣陣牛油果香 點Guacamole真係好好味啊💓.牛油果醬芝士牛肉漢堡 ($90)超巨型嘅漢堡啊 細食嘅個個一見到就大叫:我一定食唔哂~~😂牛肉漢堡係佢地鎮店之寶呢 patty應該有成3-4cm厚肉比較結實 咬開好多肉汁呢~用左牛油果醬 減去左不少肉膩感 所以即使要食哂成個漢堡扒都唔係問題~最後佢應該都覺得幾好味

首先上檯嘅係兩款sides~聽姐姐講係必嗌呢!
牛油果醬芝士薯條

芝士旋風薯條 ($50)
加上芝士醬好香 好在食落唔heavy! 又多左重惹味😋
芝士旋風薯條

牛油果醬芝士薯條 ($50)
用左粗粗嘅薯條 肥嘟嘟再點上超好味嘅牛油果蓉
陣陣牛油果香 點Guacamole真係好好味啊💓
牛油果醬芝士薯條

牛油果醬芝士牛肉漢堡 ($90)
超巨型嘅漢堡啊 細食嘅個個一見到就大叫:我一定食唔哂~~😂
牛肉漢堡係佢地鎮店之寶呢 patty應該有成3-4cm厚
肉比較結實 咬開好多肉汁呢~
最後佢應該都覺得幾好味清左8成🤣🤣
牛油果醬芝士牛肉漢堡

帶子漢堡 ($98)
帶子漢堡係我點嘅~~ 不被兩個姐姐看好😂🙈但意外地好食!帶子有4大粒!😳😳😍
每一粒都大大粒非常飽滿 咬開超鮮甜☺️
配埋蕃茄酸酸甜甜嘅醬真係唔錯啊!
帶子漢堡

菠蘿鱈魚柳漢堡 ($90)
呢個我地三個都同意係最好食嘅一款~~
魚炸得外皮超香脆 脆衣薄薄一層 但保留到脆到
咬開白肉超嫩滑大讚!☺️而且配搭菠蘿同沙律醬 令到食落好清新啊!大滿足~~

芝士旋風薯條
牛油果醬芝士牛肉漢堡