2022-09-30 650 瀏覽
為食豬仔尋食記🐖好耐未同男朋友一齊刷餐勁🤣🤣今日呢就近近地去到沙田,試吓一間放題嘅質素點啦🥳見到呢度都幾抵食,啲人都話食物嘅質素唔錯,同見入面都算多人😹😹🤣佢哋有個餐牌俾我哋點野食😎種類都幾多🍣🦐🐟有炸物🍤有串燒🍢有壽司🍣有刺身等等嘅料理🍛壽司🍙🍣質素都唔錯,我諗係去流快,所以都算新鮮👍🏻燒海鮮🦞🦑最推薦係佢哋嘅燒海鮮,因為調味非常好,唔會太over 蓋過鮮味!加上啲肉幾彈牙,尤其是係珍寶蝦天婦羅🍤🍆炸蔬菜都係佢哋一大賣點啊,唔會話太油👍🏻而且個粉都幾薄😎刺身🐟🐡不過不失,我最推薦嘅刺身就係佢哋嘅蝦,同埋希靈魚🥳牛肉鍋🥘呢個都係正正常常,肉類我就唔expect太多啦😹但啲菜就好甜👏🏻加埋啲金菇一流😻————————🐖豬仔總評🐖(北海道食堂)食物方面🍌🍌🍌🍌抵食方面🍌🍌🍌🍌🍌環境方面🍌🍌🍌🍌份量方面🍌🍌🍌🍌🍌服務方面🍌🍌🍌🍌🔔Last Words : 太耐冇食過放題,今次都算係OK嘅體驗啦👍🏻
為食豬仔尋食記🐖

壽司🍙🍣

質素都唔錯,我諗係去流快,所以都算新鮮👍🏻

燒海鮮🦞🦑

天婦羅🍤🍆

炸蔬菜都係佢哋一大賣點啊,唔會話太油👍🏻而且個粉都幾薄😎

刺身🐟🐡

不過不失,我最推薦嘅刺身就係佢哋嘅蝦,同埋希靈魚🥳

牛肉鍋🥘

份量方面
🍌🍌🍌🍌🍌

服務方面

🔔Last Words :
太耐冇食過放題,今次都算係OK嘅體驗啦👍🏻