2022-11-29 591 瀏覽
Cafe位於荃灣西嘅工廠大廈,餐廳嘅設計睇得出落個心思,裝飾用咗花做主題,佈置左好多小清新嘅裝飾,包括植物、單車打卡位等等,成個風格呈現灰白色,食物方面味道一流,價錢亦都好合理,又可以打卡又好味😋蒜香辣椒蜆肉意大利粉配軟殼蟹 $138佢一上碟嘅時候係成個石鍋上👍🏻軟殼蟹外脆內軟但唔會好油膩嘅感覺,食落去好香口,而且有大量蜆肉,個意粉炒得都幾乾身,🍝蒜香味十足而且微辣 🌶 ,識落好有層次好鬼惹味👍🏻蟹肉蟹籽明太子意粉🍝 $128成個意粉好creamy 😸亦都好多配料!每條意粉都好掛汁,意粉亦都好煙韌彈牙,食到有啖啖嘅蟹肉絲,整體味道一流❤️黃金芝士香辣雞塊 $88每一舊嘅雞塊都有芝士拉絲🧀,每一啖都好邪惡🥹,加埋啲雞塊炸到好脆口而且香辣味好重,好滋味🤩Oreo 朱古力🍫 $38飲落去係好香濃嘅忌廉朱古力味道,然後飲到啖啖嘅Oreo 碎,甜度啱啱好

蒜香辣椒蜆肉意大利粉配軟殼蟹 $138

蟹肉蟹籽明太子意粉🍝 $128