2019-09-21 183 瀏覽
來過開聯食野,但從來無去過B座。估唔到呢到開左間貴價餐廳。OpenRice book位有正價88折。去到有一半full,唔知係咪因爲太貴,所以星期五都唔使等位。要自己出去點餐,可以用八達通,credit card等付款。價錢唔平,最平都要78蚊鰻魚飯係同事叫的,睇個樣都唔錯,為獨碗飯有點兒細同埋俾漏餐湯,唔叫佢都唔記得左丫我叫左個素食All Day Breakfast除左無鰻魚外,鰻魚餐的其他野,呢個餐都有。Toast香脆,夠厚。如果唔係,下午應該好快肚餓。不過牛油唔香沙律菜新鮮,配左提子,番茄同橙。唔知係菜定啲sauce有種特別的香味炒蛋真係好滑個大啡菇好嫩Toast下面仲有球類似蕃薯整的沙律,無加太多調味料。好清淡,不過又食唔到蕃薯味以半價叫左個草莓荔枝綠茶。一大壺上枱,原來用茶包的。飲唔到有草莓味,但有少少荔枝味唔推介丫。。。但坐係度,成日都聞到有香味。不過又唔知係邊個餐喎所以會再來丫。
來過開聯食野,但從來無去過B座。估唔到呢到開左間貴價餐廳。

鰻魚飯係同事叫的,睇個樣都唔錯,為獨碗飯有點兒細
同埋俾漏餐湯,唔叫佢都唔記得左丫

蒲燒鰻魚滑蛋定食

我叫左個素食All Day Breakfast
除左無鰻魚外,鰻魚餐的其他野,呢個餐都有。
素食all  day  breakfast

炒蛋真係好滑
個大啡菇好嫩

唔推介丫。。。
但坐係度,成日都聞到有香味。不過又唔知係邊個餐喎
所以會再來丫。

2019-09-20