2019-07-18 87 瀏覽
大肚姊妹朋友臨盆在即,為左祝佢順利我地去左佢附近既地區食野,天氣咁熱大肚婆真係唔好四圍走。加上西餐比較多款式,所以今次去左由佢之前來過,覺得幾好的社企餐廳食下傾下RELAX下。餐廳在地鐵站附近既工廈,我唔熟呢區不在都好易找到,而且環境都唔錯,有一般街外的餐廳格調,氣氛好而且比較安靜,唔會嘈親BB~~HAHA食物選擇都幾多,我地叫左個RIBS, 意粉同埋個芝士焗大啡姑,遲下大肚朋友要坐月,四圍都冇得去,西餐應該都唔多有機會食,所以今次真係要食佢至LIKE既野至得。呢個卡邦尼意粉最平和$128,好香CREAM味,而且唔太重口味,意粉也好彈牙,好好的一個主食。佢有只溫泉蛋因有大肚媽媽我地要求另上,咁等朋友食左, 我先再加入去。味道好質地好滑。芝士肉醬焗大啡姑,一碟2件,$78 好濃烈的芝士味,加埋肉醬好似夾,而且用啡姑做底的感覺好特意,原來咁配合的口感是非常之好,大LIKE

卡邦尼意粉

芝士肉醬焗大啡姑