2019-02-23 177 瀏覽
日式喫茶店,提供和風西式餐飲🍴食物種類選擇都幾多,有沙律、飯、小食、鍋物、串燒、燒物、一品料理等等😆除左係度食野飲野,仲可以買野😂呢度有個area放左唔少日本直送產品,化妝品、護膚品、公仔等等😁點完野食等上菜果陣可以去睇下😉----------原條蒲燒鰻魚炒飯 $148鰻魚好大條好厚肉,非常肥美😋而且連細骨都冇乜,啖啖都係肉,食得好爽😍鰻魚肉質帶微微Q彈口感,炒飯既濕潤程度控制得宜,每粒飯粒都沾上鰻魚汁仍然粒粒分明,仲加左紅椒粒昇華左味道同口感,令到個炒飯冇禁單調👍鹿兒島豬軟骨野菜鍋 $128侍應幫我地睇住個鍋幾時滾,然後主動幫我地收起個蓋,真係好😃呢個鍋都幾多料嫁,豬軟骨、豆腐、幾款菇類、幾款葉菜類、粉絲、紅蘿蔔等等,好豐富😁豬軟骨夠淋,啲骨係好似啫喱咁食得落肚😙粉絲又夠晒入味😊燒明太子雞翼 $56雞翼皮香脆,肉好嫩滑,去左骨,塞左滿滿既明太子餡😍要注意呢個係帶有非常微辣🌶💡和牛串 $39燒得幾香口,多汁又好腍,好輕易就可以係枝簽度甩出黎😉加埋檸檬汁更加好食,完全冇油膩感🤓榛子鮮牛奶朱古力 $36採用既係日本北海道富良野3.7牛乳,奶味香濃,入口順滑😚三樣主要材料既味道都平衡得好好,
----------
原條蒲燒鰻魚炒飯 $148

鹿兒島豬軟骨野菜鍋 $128
侍應幫我地睇住個鍋幾時滾,然後主動幫我地收起個蓋,真係好😃

燒明太子雞翼 $56

和牛串 $39

榛子鮮牛奶朱古力 $36
採用既係日本北海道富良野3.7牛乳,奶味香濃,入口順滑😚三樣主要材料既味道都平衡得好好,每啖都飲倒淡淡既榛子味😍
----------
*設加一服務費
*餐廳位於15樓,但係電梯只係去到14樓,14樓出𨋢之後行樓梯上一層
原條蒲燒鰻魚炒飯
鹿兒島豬軟骨野菜鍋