餐廳: 隨心
資訊:

話說個日同朋友探完天文台波波就行番落鰂魚涌睇下有咩食糾結左好耐 究竟食海光丼定食喇沙好最後因為個日凍凍地 所以都係食暖野落肚當初唔入去既原因為係因為我同朋友又想食海南雞又想食喇沙 但又唔想share所以唔知點好 但點知睇睇下 見到佢有依個咁創新既搭配海南雞喇沙! 就即刻衝入去食咁就叫左兩碗諗住叫多個菜啦 見有秋葵就叫 不過點知咁就中左伏喇先講雞先無骨 滑 不過唔太多厚肉喇沙味道正宗可惜太少粉 不過佢係米粉溝瀨粉口感相當不錯👍🏻其實三兩下就食完最後講埋依個秋葵豆腐湯佢搵東菜整 成本低到爆既送唔知係咪佢都唔好意思 所以佢落左勁多東菜咸到爆!!!飲左真心腎病⋯秋葵奇少⋯好似都78定68非常伏 唔洗叫我同朋友仲叫左薏米水 佢叫凍既我叫熱既一杯$28 我諗你睇到實物就會叫凍因為係望落大杯d
話說個日同朋友探完天文台波波

喇沙味道正宗
可惜太少粉 不過佢係米粉溝瀨粉
口感相當不錯👍🏻
其實三兩下就食完

秋葵豆腐  加冬菜-  咸到爆!

最後講埋依個秋葵豆腐湯
佢搵東菜整 成本低到爆既送