之前一直都覺得 @banchancook 嘅lunch set好食又比起晚市抵好多🤤今次呢間分店喺屯門市廣場,隔離就係food maze,仲有兩個版本嘅lunch menu😆堂食有個升級版嘅lunch menu😝價錢會比food court食貴少少,但質素同環境大大提升🤩lunch hour唔洗等位😋餐飲嘅選擇同賣相都值回票價😍🍗柑橘炸雞沙律($95)真係估唔到沙律都可以咁大份😲仲要炸雞都有咁多件😆炸雞雞皮炸得酥脆熱辣辣,肉質又保持到嫩滑,配埋酸酸甜甜嘅柑橘汁好開胃👍🏻沙律菜好新鮮可以減膩😋🌹五花肉玫瑰燉飯($95)半肥瘦嘅五花肉配上秘製嘅韓式玫瑰醬,帶點香辣🌶️同綿密嘅意大利燉飯好夾,好開胃🤤🍵芝士奶蓋龍井茶無諗過餐飲都會咁高質😍免費有特飲真係好抵讚😙芝士奶蓋夠挺身,鹹鹹香香😋龍井茶味唔算好濃,但以炸雞店黎講都算係高質嘅飲品選擇😙😙💜紅噹噹火龍果沙冰連沙冰都係餐飲包咗真係好抵🤭沙冰用新鮮嘅紅火龍果打出嚟,真材實料,冇加太多糖水,簡直係健康之選 👍🏻

柑橘炸雞沙律

🍗柑橘炸雞沙律($95)

五花肉玫瑰燉飯

🌹五花肉玫瑰燉飯($95)

芝士奶蓋龍井茶

🍵芝士奶蓋龍井茶