2018-11-28 514 瀏覽
今日約左一位好朋友係屯門見面,經過餐廳門口,見餐廳裝修得幾靚,同埋都有好多客人,就決定入黎試下午市放題。餐廳負責人用左好多心意去裝修,仲有好多得意嘅擺設。平日午市放題價錢都很經濟,因為我同朋友都想有更多嘢食選擇,所以我都最後揀左$158升級放題😋鐵板黑椒牛肉粒真係好出色。送到黎嘅時候仲係熱辣辣,牛肉粒好入味,肉質好嫩,好香口,味道啱啱好。放題都有好多款刺身揀,刺身都好新鮮、好鮮甜,肉質都好彈。手握壽司細細舊,份量啱啱好,唔會一大舊飯。醋飯都好紮實,唔會一夾就散。壽司配料都可以食得出鮮味。天婦羅都好好味,唔會食落成口油,天婦羅嘅外皮都唔係好厚,裡面隻蝦食落都仲係好juicy。最後我地平均消費少過二百蚊,餐廳食物選擇種類多,食物都好新鮮,餐廳環境都好舒服,是適合傾計聚餐嘅地方。

餐廳負責人用左好多心意去裝修,仲有好多得意嘅擺設。

鐵板黑椒牛肉粒

刺身拼盤

放題都有好多款刺身揀,刺身都好新鮮、好鮮甜,肉質都好彈。

手握壽司

天婦羅蝦