2024-01-12 410 瀏覽
聽講係人氣米芝連推薦餐廳 @involtini.concept 姊妹店,餐廳所使用意粉係每日新鮮製作,由曾任米芝連三星餐廳廚師主理。開係屯門好適合住係大西北嘅我,唔駛出市區都食到咁高質素嘅意粉同risotto,fusion得黎充滿特色又好味,同埋店員推薦嘅sparkling red wine好好飲,絕對會二訪!❤️手造意大利麵配西班牙紅蝦一上檯就聞到超香濃嘅蝦味,店員建議先講蝦頭嘅蝦膏吱落意粉撈埋一齊,意粉好有咬口完全感受到心機滿滿,蝦肉飽滿有彈性,十分新鮮好有蝦味,同番茄醬汁好夾,超級滿足!❤️松葉蟹甲羅燒蟹膏意大利飯濃郁蟹膏混合細膩蟹肉和生鵪鶉蛋,口感醇厚濃而不膩,一口接一口好快食曬,味道超乎期待,十分推介!整體黎講好推介大家試下,店員服務態度很好,隨時關注你有咩需要,食物質素冇得彈,唯一希望份量可以多少少,值得支持絕對唔會失望!

❤️手造意大利麵配西班牙紅蝦

❤️松葉蟹甲羅燒蟹膏意大利飯