2022-08-04 636 瀏覽
放假入屯門行街 上openrice睇下附近有咩野食 見到有間台式火鍋幾特別 見到評論有好有唔好 但自己又未食過 所以都最終都決定入去去試下 一入門口 接待員好有禮貌咁介紹湯底 . 搞到我每種都好想試同埋幾款唔同既牛肉套餐選擇 .本身好想揀和牛.但我怕好油膩 所以揀左個殿堂級 . 最終因為女朋友鐘意食蕃茄 . 我就鐘意食辣 就揀左個麻辣湯底 同埋鳳梨蕃茄湯咁佢地就帶我地入去坐位 . 係入坐位前經過 一個郵筒 好得意 .佢就介紹 佢地會幫我地寄明信片好有心思 .佢地安排左張窗口位比我 . 望住個山景黎食飯 .真係夠哂寫意 一坐低就發現原來呢到係QR Code落單.好方便 食乜就自己點 作為食肉獸既我當然點肉啦.佢地牛肉都幾多選擇 牛爽腩食落去好嫩滑.卡樂beef個油脂分布都幾均勻.肩里肌肉個牛肉味就濃d . 呢到d牛肉都叫做唔錯 .我平時就唔太食得海鮮.所以就算佢有好多海鮮選擇都冇揀到 . 店員巡枱都叫勤力 一見到空碟就收走. 食飯我好怕成張枱都係碟 . 但又冇人理 . 食下野同女朋友傾下計咁又過左開心輕鬆既一日😁
放假入屯門行街 上openrice睇下附近有咩野食
見到有間台式火鍋幾特別 見到評論有好有唔好
但自己又未食過 所以都最終都決定入去去試下
一入門口 接待員好有禮貌咁介紹湯底 . 搞到我每種都好想試

同埋幾款唔同既牛肉套餐選擇 .本身好想揀和牛.
但我怕好油膩 所以揀左個殿堂級 .
最終因為女朋友鐘意食蕃茄 . 我就鐘意食辣
就揀左個麻辣湯底 同埋鳳梨蕃茄湯

咁佢地就帶我地入去坐位 . 係入坐位前經過
一個郵筒 好得意 .佢就介紹 佢地會幫我地寄明信片
一坐低就發現原來呢到係QR Code落單.
好方便 食乜就自己點 作為食肉獸既我當然點肉啦.
我平時就唔太食得海鮮.所以就算佢有好多海鮮選擇都冇揀到
食下野同女朋友傾下計咁又過左開心輕鬆既一日😁