2019-04-22 79 瀏覽
🌟Pls follow my ig :eat_neverland🌟#時新漢堡包 🍔成日聽講係香港的老味道,係好多人既童年回憶。從未食過既我對佢都早有興趣想試下屬於香港既漢堡包🍔。好耐都無去過黃埔,同屋企人咁岩去行街。竟然比我遇到佢反正唔知呢頭有咩食,一於試下佢。#雙層漢堡芝士火腿包有兩層既肉肉🥰好滿足。好欣賞佢既漢堡扒係用新鮮既牛肉打成。👍令到成塊肉好有口感有彈性有肉汁。唔似m字頭咁食緊人工同化學添加濟。🙆🏻‍♀️加埋少少溶既芝土同火腿完全係勁香港風味既漢堡包。好有特色,比想像更好食。🤤醬方面我覺得係蛋黃醬加沙律醬既味道,甜甜酸酸。仲好似有加好碎既洋蔥🤔?當然仲有其他料先整到呢個同個包夾無遺和感既醬啦!#滷水雞髀 n #茶餐廳式炸雞脾滷水雞髀 都大隻而且入味但唔會過老仲保持到嫩滑。炸雞🍗脾 生炸 可能係咁既關係會細隻啲都易熟透啲。脆口多汁。#洋蔥圈粉漿唔厚外脆肉爽洋蔥甜甜地無辛辣味。
#時新漢堡包 🍔
成日聽講係香港的老味道,係好多人既童年回憶。
反正唔知呢頭有咩食,一於試下佢。

#雙層漢堡芝士火腿包
雙層漢堡芝士火腿包

#滷水雞髀 n #茶餐廳式炸雞

滷水雞髀 都大隻而且入味但唔會過老仲保持到嫩滑。
滷水雞髀

炸雞脾

#洋蔥圈
粉漿唔厚外脆肉爽洋蔥甜甜地無辛辣味。
炸洋蔥圈
雙層漢堡芝士火腿包