ABC Cooking Studio🍞👩🏻‍🍳………. 今次同朋友一齊初次嚐試ABC cooking studio嘅體驗班試整下麵包。當日我同朋友係平日二至四點到尖沙咀分店,去到每枱最多有四個人(不計導師)一齊上堂。由於體驗班嘅關係,所以上堂過程都唔可以攝影拍片,但都可以影下製成品,仲有打卡位置比大家放置製成品影相,整個體驗都很好🫶🏻……….🍞火腿沙律包 & 肉桂卷 (體驗班) $280•用一個大麵團整成3個火腿沙律包同肉桂卷。全部材料由ABC cooking studio提供。麵包外觀吸引,食落有好香麵包味!火腿加蛋黃醬夾埋好香脆可口,面頭仲有乾燥蕃茜點綴下,令到整個外觀加了分。肉桂卷係用咗肉桂砂糖同冧酒浸過嘅葡萄乾而成,面頭仲有杏仁片作裝飾,增加口感之餘,味道也不錯😆……….💰人均 $280/per person (2人)
ABC Cooking Studio🍞👩🏻‍🍳
……….
[簡單記錄一下] 今次同朋友一齊初次嚐試ABC cooking studio嘅體驗班試整下麵包。當日我同朋友係平日二至四點到尖沙咀分店,去到每枱最多有四個人(不計導師)一齊上堂。由於體驗班嘅關係,所以上堂過程都唔可以攝影拍片,但都可以影下製成品,仲有打卡位置比大家放置製成品影相,整個體驗都很好🫶🏻

🍞火腿沙律包 & 肉桂卷 (體驗班) $280

……….

💰人均 $280/per person (2人)