Three on Canton

餐廳: Three on Canton
資訊:

2021-06-11 2878 瀏覽
訂位都等左一個月,終於試到了,去到人其實唔多,但原來地方好細,食物碟碟都好精緻下,每個盤都係得個幾件少少野放係到,而廚師更加唔夠人,一個人要走幾個counter, 食物味道全部一般,個個廚師刀功一流,切野有咁細件得咁細,八爪魚未試過食咁細片,大過指甲小小,馳名片皮鴨先嚇死你,得隻手指公咁大厚切,而且應該叫片皮肉唔係片皮鴨,甜品冇樣吸引,完全似以前卡拉ok或放題d冇人會食嘅四方型蛋糕,仲要係溶架,飲品方面有個水吧,叫凍檸檬茶,佢只會比杯茶你,麻煩你自己落檸檬汁,但我明明見到有新鮮檸檬係到,原來要叫先會比,真係好特別下。總結:食物環境都完全唔值咁嘅價錢,雖然open rice 有75折,我想講就算半價都唔會再嚟囉。
2021-06-10