2022-03-07 117 瀏覽
疫情嘅關係其實有好多地方都已經唔會開放晚市 但係下一個餐廳選擇少咗嘅時間 呢一間我會覺得係一間中價環境算唔錯嘅餐廳 以前去到一啲高級餐廳 可能大家都會覺得夜晚去可以睇夜景在家食一餐精緻嘅晚餐會比較浪漫今次因為疫情嘅關係我選擇咗下午茶嘅時間去食午餐😆 一開始以為呢個時間會冇乜人 同埋會冇咁曬但係 結果原來喺大嘅落地玻璃之下 兩三點陽光都非常充足 因為當時去嘅時候Menu仲係情人節 所以可能同而家你哋去嘅時候Menu會有少少出入 但係食物嘅精緻度擺盤 新鮮度同賣相 以呢個價錢來講我嘅滿意度都非常高 頭盤嘅生蠔🦪夠creamy 主菜我同朋友分別叫咗鴨胸同牛肉 我會比較鍾意鴨多啲 因為入口比較嫩 係一間比較balance既餐廳 有環境食物質素我會形容係B+ 價錢都成正比 所以大家都可以考慮去試吓