一進店就覺得好舒服嘅感覺❤️檯與檯之間好有空間感👍🏻裝修行小清新路線,窗邊仲可以睇到維港景色,係放工relax & 假日約埋三五知己短聚嘅好地方🙌🏻佢仲有好cute嘅音樂做background music~~~晚市時段有接近十個套餐選擇,跟餐仲有湯同飲品添😋我最鍾意食ADB,見佢個<<Ohayo至尊焗龍蝦全日早餐>>都只係$228~完全冇考慮嘅空間!!!結果佢真係冇令我失望,賣相仲好有驚喜😍除咗有煙肉、芝士腸、半隻芝士焗龍蝦、焗茄汁豆、沙律菜、粟米粒、迷你牛角酥、炒滑蛋、薯條、parma ham、燒番茄,超級豐富之外~~半隻芝士焗龍蝦有成隻手賞咁大🦞啖啖肉仲要成隻都係膏😍😍😍不得了👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻<<至尊Ohayo安格斯牛肉漢堡包>>($158)賣相好好,安格斯牛肉嘅肉質口感好好~麵包好鬆軟,色面有隻溫泉蛋😳拮穿佢就見到蛋黃一湧而下…非常治癒🥰估唔到仲有好多炸到金黃色嘅薯條,性價比高💯佢仲有好多好吸引嘅甜品同埋飲品~不過以上兩款main都份量好大!!!👍🏻下次有機會再試其他❤️

一進店就覺得好舒服嘅感覺❤️檯與檯之間好有空間感👍🏻

晚市時段有接近十個套餐選擇,跟餐仲有湯同飲品添😋

完全冇考慮嘅空間!!!
結果佢真係冇令我失望,賣相仲好有驚喜😍

半隻芝士焗龍蝦有成隻手賞咁大🦞
啖啖肉仲要成隻都係膏😍😍😍
不得了👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

<<至尊Ohayo安格斯牛肉漢堡包>>($158)
賣相好好,安格斯牛肉嘅肉質口感好好~
麵包好鬆軟,色面有隻溫泉蛋😳
拮穿佢就見到蛋黃一湧而下…非常治癒🥰
估唔到仲有好多炸到金黃色嘅薯條,性價比高💯

佢仲有好多好吸引嘅甜品同埋飲品~
不過以上兩款main都份量好大!!!👍🏻
下次有機會再試其他❤️