呢間嘅招牌火山排骨好出名,好友話未試過好想食,今晚就去咗尖沙咀店一齊食。呢度裝修好多壁畫以海洋為主題,好colorful好靚,座位亦好寬躺。🔸火山排骨(甜酸口味)🔸招牌火山排骨真係必點,豬肋骨砌到火山咁超級有份量,排骨仲要唔係淨係骨每條都有唔少肉,肉質仲好嫩滑,佢個秘製醬汁甜甜酸酸咁食落好開胃又惹味👍🏻餐廳還會提供埋手套比我地,落手食真係非常滋味。🔸柚子鮮蝦沙律🔸份量很多,鮮蝦大隻爽口彈牙,大量柚子肉同沙律汁好清新開胃。🔸泰式串燒 🔸我哋揀左豬牛雞各2 串,串串都好大件多肉,肉質juicy, 沙嗲醬香濃惹味。🔸泰式燒魷魚🔸原隻燒魷魚🦑好大份,魷魚燒完後仲保持到好juicy,咬落好彈牙,個醬汁仲有少少辣。🔸泰式海鮮炒粉絲🔸呢個好多材料好豐富,海鮮有蝦、魷魚等,仲有唔少蛋、雜菜,加埋粉絲炒得好香。✨飲品:✨🔹珍多冰🔹龍眼冰

🔸火山排骨(甜酸口味)🔸
餐廳還會提供埋手套比我地,落手食真係非常滋味。

🔸柚子鮮蝦沙律🔸
份量很多,鮮蝦大隻爽口彈牙,大量柚子肉同沙律汁好清新開胃。

🔸泰式串燒 🔸

🔸泰式燒魷魚🔸