KABOOM

2023-04-14 108 瀏覽
難得好朋友生日,諗住襯返個靚景比佢開心下,好彩前兩星期book定枱,mark定坐outdoor 入到去原來佢有兩層,下層係indoor位(其實indoor位都唔差)上層係outdoor,坐低左望大廈個邊係靚,不過咁岩被安排嘅位置有大傘遮擋住個景,但另一邊就無咩特別至於食物CP值唔算高,價錢少貴,份量較少,加上入座有限時,我地岩岩食完正餐就食蛋糕,侍應話夠鐘,有少少掃興同對朋友唔好意思,我地勁快食左幾啖蛋糕就走不過加分位係當晚我著裙,有個侍應拎左條披肩比我蓋住,呢個位幾細心,謝謝那位侍應👍🏻整體嚟講,環境係Chill,不過booking 太full 要限時食飯有啲趕😥

Tom  Yum  Gong  Carbonara

Deep  Sea  Tacos