2022-11-14 53 瀏覽
雙層牛肉芝士漢堡之前食過覺得佢塊漢堡扒做得唔錯,今次索性叫雙層牛肉。每塊肉起碼半吋厚,肉味濃、夠juicy 又彈牙,絕對唔會令人失望。配埋生菜、番茄、芝士,係漢堡包最經典既配搭,亦係我覺得最好味既組合。略嫌個包乾左啲唔夠軟熟,其餘都好好。香脆鱈魚柳蛋漢堡主角鱈魚柳好出色,炸粉夠薄夠脆身,鱈魚柳肉質厚實唔散。雖然隻蛋係全熟,但因為個漢堡落左他他醬,加埋生菜同番茄既水份,令到整體食落唔乾。有驚喜!漢堡+$30有薯條同野飲,薯條粗身脆口,轉套餐抵食。吉列大蝦沙律3隻吉列蝦+沙律菜+番茄片+洋䓤,吉列蝦炸皮都做得唔錯,但隻蝦太細隻喇,手指尾咁幼冇乜肉食。沙律菜同啲醋汁就正常,菜都新鮮既。 平日中午黎食,餐廳坐唔滿,環境舒適,簡單工業風設計。雖然價錢唔平,但食物質素高,對得起個價錢。想舒舒服服食高質burger,又唔想排隊,我會揀呢間。
雙層牛肉芝士漢堡

香脆鱈魚柳蛋漢堡
漢堡+$30有薯條同野飲,薯條粗身脆口,轉套餐抵食。

吉列大蝦沙律