2018-12-09 124 瀏覽
踏入12月實在太多飯局啦提早同媽咪食個聖誕大餐之前係第二度見到呢間野覺得幾特別 原來尖沙咀都有分店所以就喺呢度食啦😊淨係環境都覺得好好feel 好聖誕🥰🥰以聖誕大餐黎講 價錢合理👌🏽重點係 啲野食 好好味!好好味!好好味!(重要嘅野要講3次😂)Parma ham with grilled peachParma ham唔會得個咸字而且配有生果有桃同埋橙 食落去好Fresh 好健康 唔會好膩👍🏽Beetroot carpaccio 酸酸甜甜好開胃 面頭有啲番石榴粒又係健康👍🏽火箭菜唔會得個苦(啱晒我口味)個湯酸酸地幾開胃好濃郁嘅茄味👍🏽👍🏽慢煮牛牛肉肉質好林唔會咬都咬唔到呢個來自沖繩嘅豬食落口就知唔係普通豬 肉質口感好好記得以前去沖繩旅行嘅時候睇過啲資料話黎自沖繩嘅豬每一日都好嘆 佢哋係個農場到就係聽音樂食好嘢同埋........比人按摩...😂😂個汁好出色呀 酸酸甜甜咁 配埋啲肉一齊食就唔會食到覺得好滯記得要食埋啲菜同薯蓉呀!!!!!!!甜品係士多啤梨啫喱外觀好有聖誕氣氛啊🥰🥰食落口啲cream好滑好香啫喱每層都有士多啤梨肉喺度仲嗌埋杯聖誕特飲gingerbread latte本身擔心會
踏入12月實在太多飯局啦
提早同媽咪食個聖誕大餐
之前係第二度見到呢間野覺得幾特別
原來尖沙咀都有分店所以就喺呢度食啦😊
淨係環境都覺得好好feel 好聖誕🥰🥰
以聖誕大餐黎講 價錢合理👌🏽
重點係 啲野食
好好味!好好味!好好味!
(重要嘅野要講3次😂)
Parma  with  grilled  peach  baffalo  mozzarel
Parma ham with grilled peach
Parma ham唔會得個咸字
而且配有生果有桃同埋橙
食落去好Fresh 好健康 唔會好膩👍🏽
Beetroot carpaccio
酸酸甜甜好開胃
面頭有啲番石榴粒又係健康👍🏽
火箭菜唔會得個苦(啱晒我口味)
個湯酸酸地幾開胃

佢哋係個農場到就係聽音樂食好嘢
同埋........比人按摩...😂😂
個汁好出色呀 酸酸甜甜咁
配埋啲肉一齊食就唔會食到覺得好滯
記得要食埋啲菜同薯蓉呀!!!!!!!
甜品係士多啤梨啫喱

重點係 各位呃like一流呀🤫
兩個人埋單唔使$1000 符合我budget

2018-12-08
聖誕節
  • Grilled  Okinawa  Yamato  pork  chop