餐廳: Bistro on the Mile
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2017-12-08 1101 瀏覽
以前公司聚會多數來這間,因為它是少數的酒店buffet 星期一至四有宵夜食,我地一行十人去,場地空空如也,得幾枱客,心知不妙,以前是有人排隊等宵夜,今時唔同往日。行出去搵食,首先熱食,一看大部份都係炸物或現成食物,自己煮都好食過佢,扣晒分,食到後尾我同士叫了一碗喇沙好似不錯,但已經很飽食唔落。生蠔不是太新鮮,不過勝在任攞唔洗等,凍蝦都可以一試魚生方面,得兩隻魚㨂,三文魚是全晚最好的,夠新鮮,第二隻唔記得左咩,但唔係太好食,寿司方面,完全不行甜品,雪糕Haagen-dazs但得朱古力味同雲呢嗱,同食雀巢無分別,其他甜品都普普通通總結:熱食差,魚生無乜,得三文魚好食,甜品馬馬地,食生蠔都可以,有75折每人200,不如去食放題

生蠔不是太新鮮,不過勝在任攞唔洗等,凍蝦都可以一試

每人200,不如去食放題
2017-11-25
$200 (宵夜)
用餐優惠
優惠券