2020-01-21 48 瀏覽
天文台道有咁多好野食,今次就試咗呢間8Five2 Restobar,8點前有happy hour,同好姊妹啤一啤。咁耐冇食過墨西哥菜,當然要叫盡佢,呢度食物份量都唔細,兩個女仔都食唔晒啊!Avocado on toast - 好多牛油果🥑,加上香脆嘅多士,非常醒胃 Ceviche (Tuna) - 吞拿魚同檸檬汁好夾,食到停唔到口!Tacos (Pork) - 豬肉加上香濃嘅BBQ汁,Taco皮亦都有淡淡嘅粟米香,每件都好足料。Enchilada (Chicken) - Enchilada係我最鍾意食嘅墨西哥菜,雞肉加上入面嘅cream cheese,面頭又輕輕焗過,加上微辣嘅醬汁,推介啊 Corona 心太軟 - 最後當然唔少得甜品,心太軟嘅香濃朱古力味,再加上芒果雪糕,為今晚畫上完美句號。

Corona