黑木亭居酒屋 (金馬倫道)

Black Wood Izakaya (金馬倫道)
咁岩約左朋友去尖沙咀 就揀左黑木亭居酒屋同朋友食生日飯🎂果然真係冇令人失望呀 (人∀·)入到去裝潢好有日本風味🎎🇯🇵👘坐位好闊落 坐得好舒服👍🏻服務都非常周到 一坐低店員就好主動過黎向我地介紹值得一提嘅係餐廳仲提供左前菜 有多款漬物// 沙律菜 同麵豉湯 好多樣化-♪ 商務二人前套餐 $398我同朋友樣樣野都想試 所以就揀左商務二人前呢個套餐套餐性價比非常高 平日仲要7折就可以試到好多款食物 (^-^)/⭐♪ 三點盛店員好快手就上左拼盤入面有三文魚// 油甘魚// 八爪魚油甘魚非常肥美 好味 !!♪ 火炙左口魚邊卷輕輕用火槍燒過既左口魚邊飄出浸浸既誘人煙燻香氣令口感更加豐富 好味又好睇 (ᕑᗢूᓫ∗)♪ 炙燒四合丼一上枱已經聞到勁香嘅火炙香氣 ~ 非常惹味 !!入面有三文魚// 左口魚邊// 鰻魚同蟹柳 底下係鬆軟嘅醋飯火炙魚生食材新鮮 口感鮮美每一啖都令人感受到佢地炙嘅新鮮度同高品質 四合丼絕對推介 ✧٩(ˊωˋ*)و✧♪ 流心溶岩蛋三文魚飯朋友叫左溶岩蛋三文魚飯 面頭鋪住大大粒溫泉蛋一篤開蛋漿四溢 包住粒粒香米 三文魚佈滿惹味醬汁 朋友都大讚出色 !!♪  係雪糕球 我地揀左曲奇味
咁岩約左朋友去尖沙咀 就揀左黑木亭居酒屋同朋友食生日飯🎂
果然真係冇令人失望呀 (人∀·)
入到去裝潢好有日本風味🎎🇯🇵👘
♪ 商務二人前套餐 $398
我同朋友樣樣野都想試 所以就揀左商務二人前呢個套餐
♪ 三點盛
店員好快手就上左拼盤

入面有三文魚// 油甘魚// 八爪魚
油甘魚非常肥美 好味 !!
♪ 火炙左口魚邊卷
輕輕用火槍燒過既左口魚邊飄出浸浸既誘人煙燻香氣
令口感更加豐富 好味又好睇 (ᕑᗢूᓫ∗)
♪ 炙燒四合丼
一上枱已經聞到勁香嘅火炙香氣 ~ 非常惹味 !!
火炙魚生食材新鮮 口感鮮美

♪ 流心溶岩蛋三文魚飯
朋友叫左溶岩蛋三文魚飯 面頭鋪住大大粒溫泉蛋
一篤開蛋漿四溢 包住粒粒香米
三文魚佈滿惹味醬汁 朋友都大讚出色 !!
♪  係雪糕球 我地揀左曲奇味 畫上完滿既句號
成個商務二人前套餐都感受到店家嘅用心製作
每一樣食物都呈現左餐廳對於食材品質同烹飪技術既追求
另外 餐廳嘅服務也非常周到 員工有禮而且專業 令成個用餐體驗更加完美
黑木亭絕對不會令人失望 キャ━━━━(゚∀゚)━━━━!!
黑木亭居酒屋 (金馬倫道)
尖沙咀金馬倫道58-60號國鈀大廈地下至1樓
火灸四合丼