2023-09-08 767 瀏覽
《片皮鴨🐤🫓🥢 ~ 晚餐篇》3個人食四人套餐😆😆,好豐富呀👏🏻 花彫醉雞 ~ 酒味不算濃,可能迎合大眾口味,濃一點應該更好吃椒鹽脆香豆腐 ~ 炸燶咗,賣相唔得仲要有油膉味,呢味認真差👎🏻👎🏻👎🏻瑤柱海皇羮 🥣 ~ 呢個好味😋,算足料,仲有少許胡椒吊味,口感非常好,我仲可以食碗半👍🏻香蔥鮑魚燜紅燒肉 ~ 送飯一流,仲有幾隻鮑魚👍🏻北京烤鴨(全隻)🐤🫓 ~ 主角出場,尚算大碟,👨‍🍳片嘅鴨皮都好大塊,連🫓都包唔晒,當然,🫓面積比較細🤭渝味椒辣蝦球 ~ 由於我們不想吃辣🌶️,👨‍🍳又不能小辣或走辣,因為醬汁早已調較好,唯有叫👨‍🍳更改煮法,👨‍🍳用🧄🥬🫛炒,好香,蝦🦐肉夠爽,好味😋乾貝帶子蛋白炒飯 ~ 說不出的好食,夠鑊氣?! 總之,夠乾身,味道好,下次嚟想再叫😉雪城高力豆沙 ~不過不失,略嫌餡料比較少😌😲意想不到的是,飯店的客人絡繹不絕,一枱接一枱,整體來說,食物味道不錯👍🏻,份量也不少啊🤗
《片皮鴨🐤🫓🥢 ~ 晚餐篇》

3個人食四人套餐😆😆,好豐富呀👏🏻

香蔥鮑魚燜紅燒肉 ~ 送飯一流,仲有幾隻鮑魚👍🏻

雪城高力豆沙 ~不過不失,略嫌餡料比較少😌