星期日晚O係尖沙咀區搵野食行行下行左去昔日既UPDATE MALL因為本人嗜食有湯底既食物所以揀左試食呢間自家烏冬可能時間巳經係九點幾既關係, 唔駛等位被安排坐係走廊直入既一個死位點解話死位呢, 因為外面做緊野既職員不但睇唔到顧客更加唔會留心坐呢區既食客有無異動加杯水拎D 餐具都要叫餐慒先有反應睇睇餐牌沙律得兩款, 唔算好吸引烏冬款式唔算多選擇, 尤其烏冬作CORE 之後, 所謂小食只係將烏冬配料散叫想消費多少少都好難由於只係兩個人又夜既關係, 都唔算叫左好多野食1) 燒玉子搵笨既, 平就平啦, 但唔好質劣, 加埋去開拉面鋪食既玉子都係熱既冷凍既燒玉子食唔到O個份蛋味2) 吉列豬扒烏冬個烏冬個碗就好大, 份量就好少, 湯底相等於清湯, 無乜味, 我要加七味粉黎食先有味塊豬扒薄得黎, 肥膏又多架喎, 何解呢?3) 虎蝦天婦羅鳥冬烏冬同之另一個一樣, 唔重覆, 舊虎蝦天婦羅真係粉多得滯另配既茄子/冬菇/蕃薯天婦亦不見得出色枉等左十五分鐘先送上一碗唔好味既鳥冬, 多謝哂!埋單就最快, 叫完埋單唔駛十秒張單就送到唯一可以讚既係地方坐得算舒服, 唔算太迫狹但食野就免啦
星期日晚O係尖沙咀區搵野食
行行下行左去昔日既UPDATE MALL
因為本人嗜食有湯底既食物
所以揀左試食呢間自家烏冬
可能時間巳經係九點幾既關係, 唔駛等位
被安排坐係走廊直入既一個死位
點解話死位呢, 因為外面做緊野既職員不但睇唔到顧客
更加唔會留心坐呢區既食客有無異動
加杯水拎D 餐具都要叫餐慒先有反應
睇睇餐牌
沙律得兩款, 唔算好吸引
想消費多少少都好難
由於只係兩個人又夜既關係, 都唔算叫左好多野食
1) 燒玉子
冷凍既燒玉子食唔到O個份蛋味
2) 吉列豬扒烏冬
塊豬扒薄得黎, 肥膏又多架喎, 何解呢?
3) 虎蝦天婦羅鳥冬
烏冬同之另一個一樣, 唔重覆, 舊虎蝦天婦羅真係粉多得滯
另配既茄子/冬菇/蕃薯天婦亦不見得出色
枉等左十五分鐘先送上一碗唔好味既鳥冬, 多謝哂!

埋單就最快, 叫完埋單唔駛十秒張單就送到

唯一可以讚既係地方坐得算舒服, 唔算太迫狹
但食野就免啦
2009-10-18