2024-02-09 862 瀏覽
出左尖沙咀行街。。行街緊係食埋飯啦。。無咩目的咁。。點知經過K11 ᗩᖇT ᗰᗩᒪᒪ有間食蛋包飯嘅舖頭。。日式嘅裝修。。超級簡約。。咁就入去試下😏我叫左個牛同蝦。。佢啲牛同蝦都正常發揮架。。主要係佢嘅蛋包飯同埋佢嘅汁。。我就分別叫左佢嘅咖哩汁同白汁。。當切開個蛋包飯。。將蛋白飯同汁撈埋一齊。。效果相當唔錯😋咖哩汁係少少甜嘅。。鍾意ᑕᖇEᗩᗰY嘅朋友可以揀白汁。。大諗唔到食咩可以黎試下👍🏼👍🏼..🥩炭火烤頂級黑安格斯肉眼扒蛋包飯🦐醬油烤虎蝦有機厚切大啡菇蛋包飯..📍 米炊 (K11購物藝術館) (尖沙咀)尖沙咀河內道18號K11購物藝術館1樓101B號舖..@tastekometaki ..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#
出左尖沙咀行街。。
行街緊係食埋飯啦。。無咩目的咁。。
點知經過K11 ᗩᖇT ᗰᗩᒪᒪ有間食蛋包飯嘅舖頭。。
日式嘅裝修。。超級簡約。。咁就入去試下😏
我叫左個牛同蝦。。佢啲牛同蝦都正常發揮架。。
主要係佢嘅蛋包飯同埋佢嘅汁。。
我就分別叫左佢嘅咖哩汁同白汁。。
當切開個蛋包飯。。將蛋白飯同汁撈埋一齊。。效果相當唔錯😋
咖哩汁係少少甜嘅。。鍾意ᑕᖇEᗩᗰY嘅朋友可以揀白汁。。
大諗唔到食咩可以黎試下👍🏼👍🏼
🥩炭火烤頂級黑安格斯肉眼扒蛋包飯
🦐醬油烤虎蝦有機厚切大啡菇蛋包飯
📍 米炊 (K11購物藝術館) (尖沙咀)
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館1樓101B號舖
@tastekometaki
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#kometaki#k11#k11artmall#k11food#tsimshatsui#tsimshatsuifood#米炊#尖沙咀美食#蛋包飯

🥩炭火烤頂級黑安格斯肉眼扒蛋包飯 🦐醬油烤虎蝦有機厚切大啡菇蛋包飯