2021-06-07 307 瀏覽
今日全日係冷氣地方個人好寒,想食d暖笠笠既野,所以想到韓式湯飯。由入門口個下就覺得好似會俾人呃的感覺,未坐低就狂問食唔食「醬油蟹」,答左佢諗下先,第二個阿豬媽來俾餐具時又問,下一個來斟茶的又問要唔要食醬油蟹,已覺得好煩。岩岩先開始睇餐牌又叫人點套餐,我同朋友兩個人都食好少野,套餐根本唔會食得晒😅,本來想order一份烤肉,一個湯,佢又sell你揀個貴價肉,好啦,之後又叫你加生菜籃(原來唔送菜)仲要$70勁貴😨😨,生菜好大塊但紫蘇葉同蒜片就得幾塊,平時其他韓國餐廳湯都跟白飯,但呢到就要加錢,跟住又再問你飲唔飲野,order時有點似俾人當水魚咁,好似想你叫多d野食,感覺好差食物方面,牛骨湯味道還原度都幾高,小菜也是韓國的味道,可惜食晒就不能refill。牛肩肉幾好食、但蜂巢五花腩就好失望,好普通同比想像中薄,同佢menu張相貨不對版。如果店員不要太進取會感覺舒服d晚餐性價比較低,建議可來食lunch

如果店員不要太進取會感覺舒服d
晚餐性價比較低,建議可來食lunch

2021-06-06